Referanser

Prosjekt Odden 18 Nesøya

Prosjektet gikk utpå å totalrenovere en eldre laftet enebolig med en nyere del bygd inntil. Dette var langvarig prosjekt på totalt ca 8 måneder. Renoveringen gikk utpå å skape et mer funksjonelt hus – hvor gammel og nyere stil møtes.

Magnus jobbet delvis alene, delvis sammen med en annen snekker på prosjektet. Vi satt pris på Magnus fagkunnskap og effektivitet i arbeidet. Han er rask, fleksibel og legger inn det lille ekstra for å komme i mål til avtalt tid. Magnus er åpen for å diskutere løsninger og vi opplevde at det var lett å samarbeide med han. Det erfarte også andre fagfolk som var inne i prosjektet, som elektriker, rørlegger og maler. Han er en meget behagelig person å ha arbeidende i huset, og en håndverker som vi har full tillit til. Vi er meget fornøyd med det endelige resultatet og kommer til å fortsette å bruke Magnus i fremtiden.

Nesøya, 24.10.15
Cathrine Selmer Altepost
Lucas Altepost

Prosjekt Prinsessealleen 21

Ole B. Thunold T: 911 94 252

Arkitekt
Jan Arve Andersen T: 952 76 151

Prosjekt Thomas Hefstyesgt 39B

Prosjektet gikk ut på å lage hull i bærevegg ( 60 cm tykk) for å få tilgang til/innlemme en bod i en eldre bygård. Gulvet i boden er ca 1-1,5 m høyere enn gulvet i entreen slik at det også ble laget en trapp. I tillegg ble eksisterende dør fra felles trappeoppgang tettet (branncelle). Jeg stod som ansvarlig utførende

Ole-Jacob Schelve T: 952 03 414

Prosjekt Lysaker brygge 11

Erik Normann T: 924 67 390

Prosjekt Syverstadkollen 44

Modernisering av enebolig.

Håvard Kurås T:926 66_956